Нищо не усещах, имах само болка, разказва Севда Михайлова по Нова

...
Нищо не усещах, имах само болка, разказва Севда Михайлова по Нова
Коментари Харесай

Една от майките за размяната на бебетата: Усещах само болка - Здраве

„ Нищо не усещах, имах единствено болежка ”, разказва Севда Михайлова по Нова телевизия, една от майките с разменени бебета. Казва, че вместо да изпита благополучие от това, че се среща с биологичното си дете, изпитала горест защото се разделя с до момента отглежданото от нея бебе.

„ Най-трудният ми миг беше като се разделяхме. Знам, че потегля и беше доста гадно възприятието ”, спомня си Севда. Всеки ден се сещала за този миг. Според нея белегът ще остане за цялостен живот.

Двете майки поддържат връзка и непрекъснато си изпращат фотоси една на друга. Севда Михайлова споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова фотография.

Според вуйчото на дамата е по-добре, че размяната е станала до момента в който децата са към момента дребни. „ Всеки мисли, че ние се борим за парите. Ние не се борим за парите, само че щом е станало това нещо, считам, че всеки човек като сгреши, го вкарват в пандиза. Също по този начин считам, че, добави той.

Не може да се мери в пари раздялата с едно дете. Не се борим за парите, само че щом е станало би трябвало да се заплати. Гледах по новините по какъв начин някакъв служащ е счупил някакво от жълтите павета, което не го подценявам, това е историческа полезност, само че както виждам от Общината желаят да го глобят с 200 000 лева тая компания. Не мога да схвана по какъв начин едно паве коства 200 000 лева, а един човешки живот не може да бъде оценен на толкоз, споделя мъжът.

Севда споделя, че с тези пари би желала да даде нещо на децата си, да се изучат, да имат жилище. По думите ѝ от болничното заведение не са се извинили, не са се обаждали.  " Според мен би трябвало да си получат заслуженото ", сподели майката и добави, че желае виновниците да бъдат уволнени.

Вуйчото е безапелационен, че ще се борят до дъно: " Това не са обувки да ги размениш. Това са деца. Объркали са живота на фамилиите ", споделя той и добавя - Радваме се, че другото бебе е на по-хубаво място, при по-богати родители. Ще се опитаме да възпитаме и нашето бебе, да стане добър човек. "  

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР